Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Dangus I" by Dr. Džeirokas Li " eBook PDF Kindle ePub Free

Dangus I

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Dangus I
  • Author : Dr. Džeirokas Li
  • Release Date : January 29, 2016
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 2245 KB

Description

Aš septynis metus nuolat meldžiausi ir pasninkavau, kad galėčiau sužinoti apie dangų ir gavau atsakymus iš Dievo. Dabar Dievas rodo man daugiau dvasinės sferos gilesnių dalykų.

Kadangi dangus nėra matomas, yra labai sunku jį aprašyti šio pasaulio kalba ir žiniomis. Be to žmonės gali tai neteisingai suprasti. Štai kodėl apaštalas Paulius negalėjo detaliai papasakoti apie Rojų Trečiame danguje, kurį jis matė regėjime. 

Be to, Dievas leido man sužinoti daugelį dangaus paslapčių, ir aš daugelį mėnesių pamokslavau apie laimingą gyvenimą ir įvairias vietas bei apdovanojimus danguje pagal tikėjimo saiką. Tačiau negalėjau pamokslauti visko, ką sužinojau, detaliai.

Dievas leidžia man atskleisti dvasinės sferos paslaptis per šią knygą tam, kad išsigelbėtų daugelis sielų, kad jie patektų į dangų, tviskantį ir gražų kaip krištolas. 


Dėkoju Dievui ir giriu Jį už tai, kad leido man išleisti šią knygą – Dangus I: Tviskantis ir Gražus kaip Krištolas, kur yra aprašoma vieta, tviskanti ir graži kaip krištolas, pripildyta Dievo šlovės. Tikiuosi, kad suprasite didžiąją Dievo meilę, kuri rodo jums dangaus paslaptis ir veda visus žmones į išgelbėjimo kelią, kad ir jūs galėtumėte ten patekti. Be to, tikiuosi, kad jūs bėgsite šio amžinojo gyvenimo Naujoje Jeruzalėje link.


Free PDF Books "Dangus I" Online ePub Kindle